Bändikaupan sivujen kasvojenkohotus

Samalla koko Ohjelmakauppa-ryhmän kanssa uudistettiin myös Bändikaupan nettisivut. Uusilla sivuilla artistit näkyvät entistä paremmin suurempien kuvapaikkojen ja tulevaisuudessa toivottavasti myös entistä useampien videoiden ansiosta.

Vanhoista sivuista poiketen uusilta sivuilta löytyy myös oma kategoriansa iskelmätaivaan kirkkaimmille tähdille ja tanssiorkestereille. Näiden lisäksi mukana ovat tietysti tuttuun tapaan Suomen tykeimmät bilebändit – tarvittaessa tähtivieraalla vahvistettuna – sekä laulu- ja soitinyhtyeet, DJ:t, trubaduurit ja duot, solistit sekä erikoisohjelmanumerot. Tiesithän muuten, että Bändikauppa palvelee myös äänentoisto– ja taustamusiikkitarpeissa.

Toivottavasti viihdyt uudistuneilla sivuilla!

Otamme mielellämme vastaan palautetta, toiveita ja kehittämisideoita sivujen sisältöön liittyen, sillä näiden sivujen tarkoitus on palvella juuri sinua! Ideat, vinkit ja jupinat voit laittaa sähköpostitse info (at) bandikauppa.fi

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...