Living Cover

Living Cover on suosittu bilebändi, joka nostattaa fiiliksen kattoon missä ikinä soittaakaan.

Living Cover tanssittaa juhlakansaa ja taikoo tanssilattian täyteen kuumilla listahiteillä, kovilla klassikoilla, nostalgisilla kasaribiiseillä ja letkeillä lattareilla – mitään tyylilajia näiden väliltä unohtamatta!

Yhtyeen solisteina toimivat Johanna Sandell ja Mikko Heininen. Loistavan Johanna Sandellin äänessä on jotain, mikä saa paatuneimmankin sydämen sulamaan. Häntä on voinut kuulla aikaisemmin mm. Humanen ja Beats and Stylesin riveissä. Mikko on kokenut esiintyjä ja bändin seremoniamestari, jolla on vuosien kokemus lukuisista bändeistä. Tämän lisäksi hän esiintyy myös trubaduurina ja pianistina.

Living Coverin ammattitaito pohjautuu lukemattomiin keikkoihin yritys- ja yksityistilaisuuksissa, ravintoloissa, risteilylaivoilla, häissä, synttäribileissä jne. Erikoisuutena bändillä on tarjota myös ruotsinkielinen ohjelmisto.

Living Cover on oiva valinta tilaisuuteen, jossa tarvitaan svengaava ja tyylikäs paketti monipuolisella, kansainvälisellä ohjelmistolla. Living Cover muuntautuu myös duoksi tai 3-4 henkiseksi cocktail-comboksi.

www.livingcover.fi

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...