Music of the Stars

Kaksi huikean taitavaa ja monilta estradeilta tuttua laulajaa, Karoliina Kallio ja Mikael Konttinen, ovat yhdistäneet voimansa tarjotakseen  juhliisi sykähdyttävimpiä viihdemusiikin helmiä!

Karoliina Kallio on tuttu mm. Flipper-coverbändistä sekä Waldo´s People-yhtyeestä jonka kanssa hän on edustanut Suomea Euroviisuissa Moskovassa 2009. Karoliina olimyös mukana The Voice of Finlandin ensimmäisellä tuotantokaudella. Mikael Konttinen esiintyy monipuolisesti niin erilaisten puhallinorkestereiden solistina kuin tanssittamassa yleisöä ympäri Suomea. Mikael nousi koko kansan tietoisuuteen 2006 Linnan Juhlien solistina, lisäksi hän on esiintynyt lukuisissa TV-projekteissa kuten Tartu Mikkiin, Pitkä kuuma kesä, Mikaelin Naiset ja Miss Suomi -kilpailut.

Karoliinan ja Mikaelin yhteisprojekti, MUSIC OF THE STARS sisältää viihdemusiikin upeimpia klassikoita sekä uudempia tuttavuuksia. Ohjelmistoon kuuluu luonnollisesti duettoja, kuten upeat Celine Dionin ja Andrea Boccellin The Prayer sekä All I Ask of You (musikaalista Phantom Of The Opera). Karoliinan ohjelmistosta mainittakoon Tina Turnerin ja Jenni Vartiaisen kappaleet sekä esimerkiksi iki-ihana Somewhere Over The Rainbow. Mikael puolestaan esittää mielellään Frank Sinatran ja Michael Bublen innoittamana Fly Me To The Moon tyyppisiä swing- ja viihdekappaleita, unohtamatta tietenkään kotimaisia hienoimpia sävelmiä, kuten Romanssi ja Sinua, sinua rakastan.

Music of the Stars räätälöidään juuri Sinun toiveittesi mukaisesti. Karoliinan ja Mikaelin osuus voidaan sijoittaa ruokailun lomaan joustavasti, ja heidän säestäjänsä voi huolehtia taustamusiikistakin. Halutessanne Karoliina ja Mikael voivat esittää myöhemmin illalla myös monipuolista ja tanssittavaa musiikkia.

Esityksen kesto esim. 1 x 20–30 min tai 2–3 x 10 min. Lavalla nähdään Karoliina & Mikael ja heidän pianistinsa. Kokoonpano on laajennettavissa tarpeen mukaan esim. saksofonistilla.

Mikaelin kuva: Vuokko Salo

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...