Sense

Bilebändi Sense soittaa tyylikästä rytmimusiikkia tarttuvan energisellä otteella. Tämä viisihenkinen helsinkiläinen cover-bändi on jo vuosia viihdyttänyt suomalaista juhlakansaa jättäen jälkeensä väsyneitä tanssijalkoja ja tyytyväisiä tilaajia. Bändi on erikoistunut esittämään vanhempia rytmimusiikin klassikoita groovaavalla otteella. Lisäksi he soittavat kotimaisia klassikoita – ja löytyypä soittolistalta aina myös muutama ajankohtainen radiohitti.

Sensellä on sekä nais- että miessolisti, mikä takaa monipuolisen ohjelmiston ja vahvat lauluosuudet. Naissolisti Elina Arlin (os. Orkoneva) on tuttu myös Uuden Musiikin Kilpailun finaalista, ja hoitaa upeasti paitsi lauluosuudet myös yleisön kanssa kommunikoinnin. Loistavat instrumentalistit huolehtivat, että komppi pysyy kasassa ja meininki korkealla! Sense pratar och sjunger också på svenska – and also in english!

Keikkapalautteen perusteella Sense ei jätä ketään kylmäksi. Yhtye sopii mainiosti niin firmabileisiin, yksityistilaisuuksiin kuin ravintolakeikoillekin, ja on tilattavissa esiintymään myös pienempinä kokoonpanoina. Sense tarjoilee maukkaan pakkauksen laadukasta musiikkia, hyvää meininkiä, tarttuvia kappaleita, tyylikästä esiintymistä ja viihdyttäviä välispiikkejä. Good old times – even better old music!


Kuvat: Mikaela Holmberg

Jaa sivu

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...